top of page
PNG_Logo_Wild_Van_Hoof_DEF.png

ONS BIER

WILDVANHOOF! BLOND

Een nieuw tijdelijk aanbod speciaal voor het zomereinde.

WildvanHoof! BLOND werd ambachtelijk gebrouwen door microbrouwerij De Keukenbrouwers uit de Vredestraat in Hove. Lekker & lokaal! 

We kozen voor een hoppige dorstlesser.  een vlot drinkbaar dorstlesser gemaakt met een minimale hoeveelheid mout. Door de toevoeging van 2 hopsoorten bij het brouwen en extra dry-hopping heeft het een onmiskenbare hop smaak.

Het unieke etiket van de hand van onze kunstenaar-in-residence Cois Blommaerts krijg je er gratis bij.  Geproduceerd in gelimiteerde oplage - snel bestellen is dus aan te raden. Santé!

TDI_6892_Edit_BierflesBlond_1080x720.jpg

HOE BESTEL IK DIT UNIEKE BIER?

Ons bier verkopen we enkel via ons verkooppunt (Grensstraat 46) of op toekomstige evenementen (hou onze Facebookpagina in de gaten).  Het wordt verkocht per 6 flesjes voor 15€, statiegeld inbegrepen.

Je kan het ook online bestellen via het onderstaande bestelformulier.  We leveren gratis in Hove of je kan het afhalen op ons verkooppunt.  Leeggoed mag daar ook worden teruggebracht.  Betalen bij levering/afhaling (breng je eigen draagtas mee).

 

BESTELFORMULIER
arrow&v

Bedankt voor de bestelling!
Wij contacteren je om verder af te spreken ivm de afhaling/levering.

*verplichte velden


Wij houden jouw persoonsgegevens bij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en uitsluitend voor levering van ons bier. Indien je dit niet wenst, stuur dan een e-mail naar wildvanbier@gmail.com.

WILDVANHOOF! AMBER

Dit tijdelijke aanbod is uitgeput.
Bedankt voor wie het heeft gekocht. We bekijken of we dit opnieuw gaan aanbieden. Later meer nieuws!


WildvanHoof! Amber werd ambachtelijk gebrouwen door microbrouwerij De Keukenbrouwers uit de Vredestraat in Hove. Lekker & lokaal! 

We kozen voor een amberkleurig Saison bier.  Dit type bier (ook bekend als Farmhouse Ale) werd vroeger in de winter op boerderijen gebrouwen om in de zomer te schenken aan seizoensarbeiders als frisse dorstlesser. Het alcoholpercentage was laag genoeg om ervoor te zorgen dat de arbeiders nog konden presteren en geeft vandaag een vlotte afdronk. Toevoeging van extra hop en kruiden zorgden dat het bier makkelijk bewaard kon blijven.

Het unieke etiket van de hand van onze kunstenaar-in-residence Cois Blommaert krijg je er gratis bij.  Geproduceerd in gelimiteerde oplage - snel bestellen is dus aan te raden. Santé!

TDI_6914_WvH_Bierfles_1920x1280.jpg
bottom of page